Welkom bij Nitor Audio

Exclusive Party's

Events

Weddings

"Nitor Audio, Uw partner in licht en geluid"


Nitor Audio is een jong dynamisch bedrijf in de audiovisuele wereld met een focus op de B2B markt dat zich erop toelegt steeds mee te denken met de klant om zo van elk event een unieke ervaring te maken. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Klantgericht werken staat bij ons op nummer 1.


Wij beschikken over een uitgebreid assortiment audiovisueel materiaal inclusief special effects om uw event de finishing touch te geven. Gaande van kleinere tuinfeesten, exclusive huwelijken tot evenementen met meer dan 500 aanwezigen. 

Nitor Audio is de geschikte partner om nieuwe producten extra in de kijker te plaatsen, zoals oa lanceringen van een nieuw type wagen, het belichten van gebouwen enzovoort. Bedrijfsbijeenkomsten en vergaderingen worden ondersteund aan de hand van videoprojectie, podium, belichting van het spreekgedeelte en draadloze microfoons.


Met plezier komen wij langs om uw ideeën te bespreken en een offerte op maat te kunnen aanbieden. 

Graag zorgen wij voor de levering en professionele plaatsing van het materiaal; maar bieden u ook de mogelijkheid hier zelf voor te zorgen. Hiervoor kan u terecht in één van onze magazijnen te Oostmalle en Grobbendonk.Neem vrijblijvend contact met ons op en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

Volg ons op http://www.facebook.com/NitorAudio/ voor al onze lopende activiteiten!